26/08/19

Τρόποι να μεγιστοποιήσετε το χώρο στο σπίτι σας.

 

Τρόποι να μεγιστοποιήσετε το χώρο στο σπίτι σας

 

 

Όλοι μας ψάχνουμε τρόπους ώστε να μεγιστοποιήσουμε το χώρο στο σπίτι μας είτε αυτό είναι ένα μικρό διαμέρισμα είτε ένα μεγάλο σπίτι που φιλοξενεί μία ολόκληρη οικογένεια. Αν και όλοι μας ονειρευόμαστε ένα χώρο στον οποίο όλα θα είναι τακτοποιημένα και θα μας χαρίζουν την απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ο επιπλέον χώρος δεν θα εμφανιστεί χωρίς να βάλουμε και εμείς το χεράκι μας. Αν είσαστε πρόθυμοι να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές, στο inside.com.gr σας έχουμε μερικές έξυπνες ιδέες οι οποίες θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον του σπιτιού σας.

 

Γκρέμισμα με σκοπό το γέμισμα

 

Ο πιο εμφανής και αποτελεσματικός τρόπος ώστε να αυξήσετε το χώρο σας και να αποφύγετε την αίσθηση του περικυκλώματος είναι να γκρεμίσετε τους εσωτερικούς τοίχους που δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι. Το γκρέμισμα των τοίχων όχι μόνο θα σας προσφέρει χώρο και ελευθερία κινήσεων αλλά θα επιτρέψει επίσης την είσοδο περισσότερου φωτός και την διάχυση αυτού στο εσωτερικό περιβάλλον, ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορεί να παραβληθεί όταν αναφερόμαστε στην αίσθηση που παρέχεται.

Έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο φωτισμένος είναι ένας χώρος τόσο πιο θετικά συναισθήματα δημιουργούνται κάνοντας τον να μοιάζει πιο ζεστός, ευρύχωρος καθώς και να βελτιώνει την διάθεση σας προς το καλύτερο. Τα γνωστά «χωλ» και οι είσοδοι του σπιτιού συγκεκριμένα είναι ίσως οι πιο κατάλληλοι χώροι για να εφαρμοστεί αυτή η τεχνική.

 

Αποθηκευτικός χώρος που ‘’ΔΟΥΛΕΥΕΙ’’ για εσάς

 

Υπάρχουν βέβαια φορές που το γκρέμισμα ενός τοίχου δεν είναι η τεχνική που ταιριάζει σε εσάς και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χώρο που ήδη έχετε. Κανένα πρόβλημα! Ο ‘’έξυπνος’’ αποθηκευτικός χώρος είναι αυτό το οποίο σας ταιριάζει απόλυτα. Στο inside.com.gr μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων την καλύτερη λύση για εσάς! Τραπεζάκια του καφέ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν χώρος αποθήκευσης βιβλίων ή εσοχές που προεκτείνονται είναι μερικοί έξυπνοι τρόποι για να κερδίσετε έξτρα χώρο.  Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι το κλειδί είναι να εξασφαλίσετε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους συμβάλλοντας στην αποθήκευση κυρίως μικρών αντικειμένων που συνολικά θα μετατρέψουν το κάθε δωμάτιο σε ανοιχτό χώρο που σίγουρα θα κάνει την διαφορά. Είμαστε διαθέσιμοι να συζητήσουμε, να σχεδιάσουμε και κατασκευάσουμε τα κατάλληλα έπιπλα για εσάς!

 

Προσθέστε αυτά που αξίζουν, αφαιρέστε όσα είναι περιττά

 

Οι μετατροπές στο σπίτι σας είναι πάντα μια καλή επιλογή, όμως τις περισσότερες φορές τα αντικείμενα και η διακόσμηση είναι αυτά που κάνουν την διαφορά και διαμορφώνουν την αισθητική του κάθε δωματίου. Στο inside Σαράντης Εμμανουηλίδης είμαστε ικανοί να σας προσφέρουμε τα κατάλληλα για εσάς έπιπλα μετά από μελέτη του χώρου σας.

Η προσεκτική και συνετή επιλογή των αντικειμένων που θα επιλέξετε να κρατήσετε στο σπίτι σας είναι καίριος παράγοντας. Ενώ είναι δελεαστικό να προσθέσετε πολλά διακοσμητικά αντικείμενα της αρεσκείας σας στο περιβάλλον σας, πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τις σημαντικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν ένα σπίτι με χαρακτήρα από ένα ‘’φορτωμένο΄΄ με διακοσμητικά αντικείμενα σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Με την εμπειρία που μας διακατέχει στο Inside Εμμανουηλίδης σας προτείνουμε να ελέγχεται τα διακοσμητικά αντικείμενα του χώρου σας και να αποφασίζετε ποια είναι περιττά καθώς και ποια θα πρέπει να ανανεωθούν διατηρώντας μια αίσθηση ελευθερίας, μοναδικότητας και ύφους στο χώρο σας!