26/07/19

Πώς να επιπλώσετε σωστά το διαμέρισμα AirBnB σας.

Η διάθεση του διαμερίσματος σας στο AirBnB για μικρό χρονικό διάστημα σε κάποιον ο οποίος θα το χρησιμοποιήσει για την διαμονή του είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργίας παθητικού εισοδήματος. Πέρα από την εύκολη διαθεσιμότητα, τα άτομα που επιλέγουν να μείνουν σε τέτοιου είδους διαμερίσματα βασίζουν την επιλογή τους στο οτι θέλουν να αισθάνονται την άνεση και την ζεστασιά ενός σπιτιού ώστε να ζήσουν μια πιό αυθεντική και πιο ‘’Κοντινή σε σπίτι’’ εμπειρία στο διαμέρισμα στο οποίο θα βρίσκονται.

Συγχρόνως σαν πελάτες οι οποίοι πληρώνουν για να μείνουν στο εκάστοτε διαμέρισμα δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση το κλίμα του σπιτιού να είναι βαρύ ή μονότονο. Η παρουσίαση του διαμερίσματος και η εικόνα του είναι το παν! Για να πετύχετε λοιπόν την ευχαρίστηση του πελάτη και την θέληση αυτού να αισθάνεται οικεία θα πρέπει να πετύχετε μια ισσοροπία ανάμεσα στις ανέσεις ενός σπιτιού και στην πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου. Ποιός είναι ο τρόπος για να πετύχετε κάτι τέτοιο; Με την σωστή επίπλωση και την κατάλληλη διακόσμηση είναι η απάντηση. Εμείς όμως όπως θα δείτε στο inside.com.gr εξειδικευόμαστε στο να σας παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις !

 

Γιατί τα έπιπλα και η διακόσμηση ;

Είτε στις φωτογραφίες του διαμερίσματος που έχετε αναρτήσει στη σελίδα σας για να προσελκύσετε πελάτες , είτε στις εντυπώσεις των πελατών που θα αφήσουν μια κριτική για το διαμέρισμα σας αργότερα τα έπιπλα και η διακόσμηση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει βοηθώντας σας να στήσουμε το διαμέρισμα σας όσο το δυνατόν πιο όμορφα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, μεγιστοποιώντας έτσι τα πιθανά κέρδη σας απο αυτό!

 

Το Καθιστικό

 

Το καθιστικό είναι ο χώρος υποδοχής των πελατών. Ένα καλοστημένο και εμφανίσημο καθιστικό διαβεβαιώνει τον πελάτη πως έχει κάνει την σωστή επιλογή. Η εταιρεία Inside Εμμανουηλίδης θα επιλέξει με βάση τα κατάλληλα κριτήρια τα καλύτερα έπιπλα και την καλύτερη διακόσμηση για το βασικότερο δωμάτιο του σπιτιού, το καθιστικό,  ωστέ το διαμέρισμα σας να δώσει στον ενοικιαστή μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης !

 

Η Κρεβατοκάμαρα

 

 

‘’Σαν Σαράντης Εμμανουηλίδης η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι το στυλ και το στήσιμο της κρεβατοκάμαρας πρέπει να εμπνέει άνεση και χαλάρωση. Δεν υπάρχει τίποτα που να ευχαριστεί περισσότερο κάποιον ο οποίος μένει σε ένα διαμέρισμα από το χαλαρό και ήρεμο κλίμα της κρεβατοκάμαρας μετά απο μια κουραστική ημέρα’’. Στόχος μας είναι λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα δωμάτιο επιλέγοντας τα κατάλληλα έπιπλα και σαφώς το κατάλληλο στρώμα κρεβατιού αποσκοπώντας στην ξεκούραση του πελάτη!

 

To Inside Εμμανουηλίδης είναι εδώ για εσάς !

 

 

 

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής και εμπορίας επίπλου τα τελευταία 60 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1953 από τον Εμμανουηλίδη Σωτήριο , και το 1997 πέρασε στα χέρια του υιού του Εμμανουηλίδη Σαράντη. Στο Inside Εμμανουηλίδης σας προσφέρουμε τις καλύτερες και αποδοτικότερες λύσεις για την διακόσμηση και την επίπλωση του AirBnB διαμερίσματος σας πετυχαίνοντας πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με την καθοδήγηση μας και την πολύχρονη εμπειρία μας στο κλάδο αυτό, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα διαμέρισμα στο οποίο κάθε πελάτης θα ήθελε να διαμείνει και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο!